Street Art a Hősök terén

A rendezvényen a járás összes iskolája képviseltette magát. Kezdésként iskolánk igazgatónője, Horváth Ferencné az esemény életre hívója vezényelte a Bakafityere énekegyüttest, akik katonadalokat adtak elő. Őket a Mészöly Iskola furulya csoportja követte, majd a sárkeresztúriak versmondója: Huszti Debóra Csilla. A Töbörzsöki Iskola Táncoló talpak csoportjának bemutatója után újra a miklósi énekesek következtek, ezúttal a Kendermorzsa csoport adott elő Zala megyei népdalokat. Ezúttal az elsőként szereplő fiú csoportot egészítették ki gyönyörű népviseletbe öltözött lányok. Szalai Kimberli Kornélia szavalatát a Petőfi Sándor Gimnázium sportbemutatója követte. Ezután lépett színpadra Müller Anna és Ferenczi Dániel gitár duója szintén a gimnáziumból. A tehetségek bemutatkozását az alapi Mezőföld Népi Együttes zárta. Színvonalas, jól betanított produkciót láttunk tőlük csodaszép népviseletben.
A színpadi előadások közben az árnyékos fák alatt készültek papíron különböző technikákat alkalmazva az iskolák rajztanárai segítségével a Gyümölcseink címet viselő kompozíciók.
„Nagy akaraterő nélkül nincs nagy tehetség sem”- írta Balzac. A téren ezen a délutánon szereplő sok kis, illetve nagy gyerek nemcsak tehetségéről, de kitartásáról is tanúbizonyságot tett.

"MiSulink” újságíró szakkör