Alsó tagozatos szavalóverseny

A kikötés az volt, hogy XX.-XXI. századi költő versével lehetett felkészülni. A gyerekek tele voltak izgalommal. Sokat készültek erre a napra. A versenyzők sorszámot húztak, majd ennek sorrendjében álltak a hét tagú zsűri elé. A zsűrit Szabóné Molnár Melinda, Farkas Katalin, Kummerné Salgóvári Ágnes, Izsóné Iványi Anita, Simon Zsuzsa, Roszkopf Nóra és Kisné Paczona Ildikó alkották, aki egyben a verseny házigazdája is volt.  
A következő eredmények születtek: a második évfolyamon harmadik helyezést ért el Pásztor Lili 2. c osztályos tanuló, a második helyet Horváth Király Frida szerezte meg a 2. b osztályból, első helyen pedig Mayer Damián Péter 2. c osztályos tanuló végzett.
A harmadik évfolyamon harmadik helyen Lengyel Dávid 3. b osztályos tanuló, második helyen Huber Eleonóra Anna 3. a osztályos tanuló, első helyen Horváth Flóra Sára 3. b osztályos tanuló került ki győztesen.
Végül pedig a negyedik évfolyamosoknál a dobogó harmadik helyét Pintér Csenge 4.a osztályos tanuló, második helyét Palotás Panna 4.c osztályos tanuló, első helyét pedig Horváth Rihárd 4. b osztályos tanuló foglalta el. A helyezetteket oklevéllel jutalmaztuk.
Gratulálunk minden résztvevőnek! Köszönjük a pedagógusok felkészítő munkáját, amellyel elősegítették a gyermekek eredményes szereplését.        

Roszkopf Nóra tanító