Az alsós szavalóversenyről

Elsőként a legkisebbek, a második osztályosok szavalták el jobbnál-jobb verseiket, majd a harmadik évfolyamosok következtek. Nagyon színvonalas előadásokat hallhattunk tőlük, csakúgy, mint a negyedik osztályosoktól. A produkciók között voltak komolyabb hangvételű, és humoros költemények egyaránt, melyeket a gyerekek élvezetes előadásmódban, kellő átéléssel közvetítettek a hallgatóság felé. A zsűrinek igazán nehéz dolga volt, amikor azt kellett eldöntenie, hogy a remek szavalatok közül melyeket ítéli a legjobbaknak. Hosszas tanakodás után az alábbi tanulók vehettek át oklevelet kiváló teljesítményükért:

 

Második évfolyamon: 1. helyezett: Örkényi Benjamin, 2. helyezett: Baki Luca, 3. helyezett: Lénárt Roland lett.

A harmadik évfolyamon a következő kisgyerekek bizonyultak a legjobbaknak: 1. helyezett: Somogyvári Gréta, 2. helyezett: Szloboda András, 3. helyezett: Sipos Patrícia.

A negyedikesek közül 1. helyezést ért el Bögyös Barbara, a 2. helyezett Tatai Sándor, 3. helyezett Sztojka István Márkó lett.

 

Gratulálunk az eseményen résztvevő minden tanulónak, és köszönjük, hogy elrepítettek bennünket a versek birodalmába. Igazán feledhetetlen élményt nyújtottak nekünk.

 


Kisné Paczona Ildikó